6934338337 Περιστέρι, Αθήνα kanarisd_ep@yahoo.gr
 
 
 
Καλωσήρθατε στη σελίδα μας!
Στη Balkan K9 ltd εδω και χρόνια πρωτοπορούμε και καινοτομούμε στις πόρτες laminate με σύμμαχο την εμπιστοσύνη και την προτίμηση σας. Στη μακρά μας πορεία εξελίσουμε τα προιόντα μας συνδυάζοντας γνώσεις, υψηλή τεχνολογία, άριστα υλικά και πιστή εφαρμογή κανόνων κατασκευάζοντας θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας με γνώμονα την ασφάλεια και την αισθητική.

Κύριο μέλημά μας είναι η ποιότητα, η λειτουργικότητα, η αντοχή και η αισθητική να είναι πάντα στη διάθεσή σας.


Ανταποκρινόμενοι στις σημερινές απαιτήσεις και τάσεις, ακολουθούμε τις ιδέες των διακοσμητών και των αρχιτεκτόνων. Πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τις πόρτες laminate. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δημιουργήσουμε μαζί τη δική σας πόρτα.

 


 

* ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ *
 
Πόρτα Laminate μόνο με 198€

Πόρτα Laminate μόνο με 198€

ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΕΠΙΜΕΤΡΗΣΗ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΜΕΤΑΦΟΡΑ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ. ΤΟ ΠΟΜΟΛΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ. +12€ ΕΑΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΞΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΟΥΦΩΜΑ. ΜΙΚΡΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕΧΡΙ 3 ΣΕΤ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ 15€/ΣΕΤ. ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ

Κουζίνα μόνο με 163€ τρέχον μέτρο

Κουζίνα μόνο με 163€ τρέχον μέτρο

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΜΕΤΡΗΣΗ, Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ, Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΜΟΛΑ. ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΦΠΑ.

Ανοιγόμενη Ντουλάπα μόνο με 119€ το m²

Ανοιγόμενη Ντουλάπα μόνο με 119€ το m²

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΜΕΤΡΗΣΗ, Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ, Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΜΟΛΑ. ΣΤΗΝ ΣΥΡΟΜΕΝΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ 130€ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΚΆΘΕ ΠΟΡΤΑ. ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΦΠΑ.

Θωρακισμένη πόρτα μόνο με 495€

Θωρακισμένη πόρτα μόνο με 495€

ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΜΕΤΡΗΣΗ, Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ, Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΜΟΛΑ. ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΦΠΑ.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μάθετεαναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά μιας πόρτας laminate. Κατασκευή φύλλου πόρτας, Kατασκευή κάσας, Εξοπλισμός, Διαστάσεις πόρτας ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΡΤΩΝ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΡΤΩΝ

Επιλέξτε ανάμεσα από ατελείωτες εκδοχές σε χρώματα, σε υφές και σχέδια, που θα ταιριάξουν και θα αναδείξουν τέλεια το χώρο σας…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ